Op de begane grond vindt u een ruime entree, de grote living met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, koel-/vrieskast en combi-oven. Tevens bevindt zich op de begane grond een badkamer (met toilet, douche en wastafel) en een aparte ruimte waarin u een wasmachine met droogautomaat aantreft. Deze ruimte is uitermate geschikt voor opslag van skiuitrusting.

 

De eerste verdieping is onderverdeeld als volgt:

1 master bedroom voor 2 personen, 1 tweepersoons slaapkamer en 1 slaapkamer met vier eenpersoonsbedden. Op deze verdieping vindt u ook de grote badkamer met luxe whirlpool, twee wastafels en een toilet met daarnaast een extra wastafel.

De woning wordt centraal verwarmd, maar is ook voorzien van een houtkachel in de living. Tevens is de woning aangesloten op alle gemeentelijke voorzieningen. Het huis is voorzien van een satellietontvanger, zodat vele zenders, waaronder Nederlandse, te ontvangen zijn. Eveneens vindt u ook een afspeelmogelijkheid voor DVD en DIVX.

Extra aanwezig: kinderledikantje en kinderstoel. (Dit houdt in dat nog een extra slaapplaats aanwezig is voor een kind tot 4 jaar)